Voorbeelden van sites

Website Fysiotherapie

Een eenvoudig uitgevoerde website met een hoofdzakelijk informatieve functie.

www.fysiotherapiehengst.nl


Website Autoschade

Voor dit autoschadebedrijf is gekozen voor een stoere uitstraling.

www.autoschadehilberts.nl

 

 

 

 

 

Webdesign

Het internet wordt steeds meer ingezet om een bedrijf of produkt onder de aandacht te brengen. Zodoende is een aantrekkelijke en duidelijke website van groot belang om potentiele klanten aan te kunnen trekken. Een website kan gezien worden als een visitekaartje of een online showroom van het bedrijf.

Site NienhuisTegenwoordig gaat iemand, alvorens een bedrijf te bezoeken, eerst op het internet kijken wat het bedrijf te bieden heeft. Als de website niet aan het verwachte beeld voldoet, zal de klant overwegen naar een ander bedrijf over te stappen.

Wij kunnen websites maken van A tot Z, dus van het aanvragen van een domeinnaam tot het afleveren van een complete website. Wij verzorgen het ontwerp en de invulling van de site, naar de wensen van de klant. Ook het onderhoud en het updaten van de site kunnen we voor onze rekening nemen.

 

Werkwijze

PhotoshopNa overleg met de klant over de uitstraling en de inhoud van de site, gaan we aan de slag met het ontwerp van de layout. Deze wordt gemaakt met behulp van Photoshop om een visueel aantrekkelijke basis te maken.

Wanneer de layout naar wens is, kan het daadwerkelijke bouwen van de site beginnen en de verschillende pagina's en inhoud toegevoegd worden.