Vector afbeelding

Om een logo in ieder formaat scherp weer te kunnen geven, moet hij gemaakt worden als een vector. Dit houdt in, dat het niet uitmaakt hoe groot of klein de afbeelding gemaakt wordt, hij zal altijd haarscherp en in de juiste verhouding weergegeven worden.

Adobe IllustratorOm het ontwerp in een vector te maken, gebruiken wij het programma Abobe Illustrator, dat speciaal is ontworpen voor het maken van vectoren.

 

 

 

 

 

Logo ontwerp

Een duidelijk logo is voor een bedrijf van groot belang; het maakt een bedrijf herkenbaar. Het laat zien waar het bedrijf voor staat en kan weergeven wat de activiteit van het bedrijf is.

Wanneer we een logo ontwerpen, kijken we naar het type bedrijf en wat de wensen van de klant zijn. We kijken naar geschikte kleuren en lettertypes die gebruikt kunnen worden. Het logo bestaat over het algemeen uit de naam van het bedrijf, eventueel aangevuld met een slogan of afbeelding.

Na voltooien van het ontwerp, wordt het logo in verschillende bestanden aangeleverd, zodat het voor vele doeleinden gebruikt kan worden, zoals drukwerk.

 

Logo ontwerpLogo op auto

 

 

 

 

 

Hier een voorbeeld van het ontworpen logo en het gebruik ervan op de bedrijfswagen.