Nieuwsbrief

Grafisch ontwerp

 

 

 

 

 

 

 

Grafisch ontwerp

Het is voor een bedrijf van belang om herkenbaar te zijn, door middel van een logo en bepaalde kleuren die zijn afgestemd op de activiteiten of produkten die het bedrijf leveren. Deze zogenaamde huisstijl komt overal terug; op het bedrijfspand, de visitekaartjes, het briefpapier, de advertenties en de bedrijfswagens. Een goed gekozen huisstijl ziet er professioneel uit en draagt duidelijk bij tot de uitstraling van het bedrijf.

Logo ontwerp

Een logo kan heel eenvoudig zijn en slechts uit de naam van het bedrijf bestaan, maar ook heel uitgebreid zijn met afbeeldingen en meer tekst. De kracht van een logo is dat het herkenbaar is, en dat hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn.

 

Visitekaartjes

Een visitekaartje wordt gegeven aan potentiele klanten of contactpersonen, en hierop staan de bedrijfsgegevens en de naam en functie van de contactpersoon van het bedrijf. Zo heeft de klant iets tastbaars en herkenbaars van het bedrijf.

 

Advertenties

Om naamsbekendheid te krijgen, kan er op verschillende manieren geadverteerd worden: in kranten en tijdschriften, via posters, folders, nieuwsbrief of direct mail. Deze vormen van advertenties moeten duidelijk en overzichtelijk zijn, goed in het oog springen en laten zien wat een bedrijf doet of maakt.