Kleur bekennen

Kleurenwaaier

De vinylfolie die wij gebruiken is verkrijgbaar in een groot scala van kleuren, waardoor de meeste logo's en afbeeldingen probleemloos gemaakt kunnen worden.

Deze folie is kleurecht en heeft een levensduur van 7 à 8 jaar. Het is geschikt voor buiten- en binnengebruik en kan op bijna alle gladde ondergronden worden aangebracht.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Belettering

Het beletteren van een oppervlak is niets anders dan het maken van een sticker van een afbeelding of tekst en deze op het gewenste object te plaatsen. Om deze stickers te maken wordt een computergestuurde snijplotter gebruikt die de speciale folie in alle gewenste vormen kan snijden.

 

Gesneden stickers

Voor het snijden van stickers wordt gekleurde vinylfolie gebruikt. Er kan een keus gemaakt worden uit een breed scala van kleuren folie, zodat de kleuren van de huisstijl van een bedrijf gebruikt kunnen worden.

Folie pellen

 

Geprinte stickers

Nu komt het voor dat er in logo's kleurverlopen voorkomen die met de foliekleuren niet na te maken zijn. In dat geval wordt het logo, of een deel ervan geprint op speciale folie die eventueel kan worden afgewerkt met een krasvast laminaat voor een extra lange levensduur.

Op deze manier kunnen ook foto's geprint worden van hoogwaardige kwaliteit.

Printsticker