Auto pimpen

Tribal raceflagBehalve logo's en adresgegevens kan het ook erg leuk zijn om een auto te verfraaien met bijvoorbeeld strepen, een blokpatroon op het dak of stoere tribals.

Audi A3


Touringcar

Touringcar

Ook voor de belettering van een touringcar draaien wij onze hand niet om.

 

 

 

 

 

 

Autoreclame

Bedrijfswagens zijn bij uitstek geschikt om als reclame-object te dienen; ze komen overal en maken een bedrijf herkenbaar.

Jonkman MakelaarsWij beletteren personenwagens, bedrijfswagens, busjes, vrachtwagens, aanhangers enz. Dit wordt gedaan met een weerbestendige vinylfolie voor permanente toepassing, maar voor tijdelijke toepassing kunnen magneetplaten die worden voorzien van de gewenste opdruk worden gebruikt. Dit wordt meestal gedaan met auto's die niet permanent zakelijk worden gebruikt.

 

Citroen DS3Eerst wordt bepaald wat er precies op de auto geplaatst moet worden; dit kan een logo zijn, al dan niet met een opsomming van de activiteiten van het bedrijf, en adresgegevens met telefoonnummer en internetadres. Dan wordt gekeken op welke plekken deze informatie geplaatst kan worden, eventueel aan de hand van een voorbeeld, zodat de klant een idee krijgt hoe het er uit komt te zien.

 

Eringa

Wanneer het ontwerp is goedgekeurd, kan er een afspraak gemaakt worden om de auto te beletteren. Over het algemeen hebben we de auto één dag nodig, en bij ons is het mogelijk om het op zaterdag te laten doen, aangezien de meeste bedrijfswagens door de week niet gemist kunnen worden.

Voor grote projekten, zoals het beletteren van de spelersbus van de GasTerra Flames, moeten wat aangepaste afspraken worden gemaakt, maar ook dat levert geen problemen op. In overleg is van alles mogelijk.

GasTerra VIP-bus